Ostanite povezani:


Masaže po željah in potrebah strank dopolnim tudi s svetovanjem s področja komplementarne medicine po mednarodno priznani metodi P.E.C.A.®

Gre za samostojno merljivo metodo, ki zajema celovit profesionalni pristop k posamezniku in s pomočjo katere svetovalci P.E.C.A.® na specifičen način pomagamo človeku. Ker se komplementarna medicina ukvarja bolj z vzrokom kot s posledico, človeku nudi povsem drugačen pogleda na svoje telo, na zdravje in na odnos do življenja.


Metoda P.E.C.A.®  se ukvarja z energijo človeka in prostora ter s preučevanjem elektromagnetnega polja obeh. Za zdravje vsakega posameznika je pomembno, da skozi njegovo telo in auro energija teče neovirano, enako pa velja tudi za prostor, v katerem živi in dela. Kadar energija ne teče pravilno, je blokirana ali pa jo je premalo, prihaja pri ljudeh do različnih psihičnih ali telesnih težav oziroma bolezni.


Po metodi P.E.C.A.® skušamo ugotoviti, kje v človeku ali v njegovem prostoru je prišlo do nepravilnega pretoka ali zastoja energije in zakaj se je to zgodilo. Ko človek razume ali ozavesti vzroke svojih težav, mu svetovalec P.E.C.A.®  svetuje glede priporočil za ponovno vzpostavitev zdravega pretoka energije v njem.


Ponazoritve o storitvah P.E.C.A.® in izdelkih P.E.C.A.® izvajam v svojem ambientu na naslovu Ljubljanska cesta 64 v Domžalah ali pa po dogovoru na vašem domu.

Ponazoritve trajajo približno 1h in zajemajo različna področja: od znanstvenih utemeljitev delovanja simbola P.E.C.A.®, izkušenj iz življenja uporabnikov, do praktičnih prikazov elektromagnetnih polj izdelkov


*Blagovna znamka P.E.C.A.® je zaščitena na Uradu za intelektualno lastnino v Republiki Sloveniji in mednarodno. 
*Simbol P.E.C.A.® na izdelkih je zaščiten v Republiki Sloveniji in mednarodno.


 

Novosti pri metodi P.E.C.A.®

 

Kratek pregled fizičnega telesa ali Pregled Energije Celične Aure  po metodi P.E.C.A.®
Človeku posreduje osnovne podatke o elektromagnetnem polju ali stanju fizičnega telesa. Na splošno opredeli, katere strukture telesa niso pravilno energijsko pretočne, in določi pomoč glede na posameznikovo trenutno energijsko stanje.
Pregled natančno pokaže, kateri energijski izdelek lahko z dnevno in nočno rabo telo najbolj učinkovito podpre z energijo, opredeli pa tudi, kako izdelek uporabljati, da bo telo na osnovi dodane energije boljše delovalo.
Pri pregledu se določi, kateri prehranski dodatki in bio sokovi so za posameznika najbolj koristni ter kako in koliko časa naj jih uživa, da se energije v njegovem telesu ponovno povrnejo v normalno stanje.
Pregled pokaže tudi, katera zeliščna mešanica lahko energijsko najbolje podpre najslabše delujoč element v telesu posameznika.
Kratek pregled Energije Celične Aure po metodi P.E.C.A.® je v pomoč tudi tistim, ki ob široki množici izdelkov ne vedo, kateri prehranski dodatek ali sok bi jim pri vzpostavljanju energijskega ravnovesja v telesu resnično koristil in koliko časa ga je smiselno uporabljati. Cena pregleda je 50 eur.

 

 

Pregled Energije Celične Aure fizičnega telesa po metodi P.E.C.A.®
Je daljši in temeljitejši pregled telesa, ki točno pokaže, kje v telesu je energija pretočna in kje ne ter zakaj prihaja do težav.
Pregled Energije Celične Aure telesa:

  • Pokaže energijsko pretočnost žlez, čutil, vretenc in možganskih živcev.- Pokaže, kakšno je energijsko delovanje glavnih žleznih in hrbtnih struktur v telesu.
  • Opredeli, kaj in kje je vzrok težav iz sedanjega življenja.- Opredeli vzrok težav in zapisov, vtisov in spominov preteklih življenj oziroma karme.
  • Pokaže, kako vplivajo aurične ali psihične lastnosti na fizično telo.  
  • Opredeli energijsko stanje telesa glede na različne toksičnosti, itd.
  • Opredeli, kakšen naravni ritem telesu najbolje odgovarja glede na energijo osebe.
  • Pokaže, katera hrana človeka najbolj podpre, kateri energijski izdelek mu najbolj koristi, kateri prehranski izdelki in bio sokovi so zanj najbolj primerni ter kako naj jih oseba uživa, da bi se energija v telesu po poškodbi ali operaciji hitreje povrnila v normalno stanje.
  • Pokaže, kakšna vrsta telesne dejavnosti je za osebo najbolj primerna glede na stanje njenega energijskega sistema.
  • Je namenjen tudi tistim, ki iščejo odgovor na vprašanje, zakaj so zboleli, kako jim lahko bolezen pokaže pot do odpravljanja škodljivih    vzorcev in življenjskih navad.

Cena pregleda je 150 eur.