Ostanite povezani:

Harisun masaže – poslanstvo in namen

Namen HARISUN MASAŽ je služenje in pomoč ljudem. Namen naših masaž je podpora ljudem, da se usmerijo vase in začutijo sami sebe, svoje telo, svojo lastno edinstvenost. Preko izkušnje dotika pri masaži, želimo ljudem pokazati pot do njihove lastne notranjosti.

Osnovni in prvi cilj je pomoč ljudem, ki imajo kakršnekoli bolečine. S HARISUN MASAŽAMI vzpostavljamo normalno delovanje telesa, odpravljamo fiziološke napetosti in bolečine. Še zlasti namenjamo poudarek področju hrbtenice, ki je ključnega pomena za zdravo delovanje telesa. Ker je hrbtenica z živčevjem izredno kompleksen in obremenjen del, ki podpira celotno telo z vsemi organskimi sistemi, se na njej tudi največkrat naložijo in izrazijo prekomerne, nezdrave obremenitve ter stres.

Zato je namen naših masaž tudi sprostitev psihičnih bremen, ki jih ljudje nosimo s seboj. Fizični in psihološki nivo delovanja človeka nista nikdar ločena. Preko masaže, vpliva na telo in uravnovešanja delovanja telesnih funkcij, človek lažje prepozna in ozavešča tudi svoje psihične vzorce. Če je telo vitalno, lažje pravilno razumemo in prehajamo svoje težke in obremenjujoče psihične vzorce. Učinek HARISUN MASAŽ je torej večja harmonija in stabilnost, ki ju človek občuti po masaži in pa postopno bolj zdravo pristopanje do samega sebe.

Naše poslanstvo je, da ljudi usmerimo v povezanost z Naravo, k bolj kvalitetnemu življenju in odgovornosti do samih sebe. Narava nam daje neskončno podporo, vso potrebno energijo za zdravljenje in odpravo mnogih tako fizičnih kot psihičnih težav. Narava je kot varen materin objem, v katerem lahko razvijamo globje samozavedanje in čutenje samega sebe. Preko spoštovanja in usklajevanja sebe s cikli Narave postajamo vedno bolj zreli za vstopanje v globine svoje notranjosti.

In končno, naš namen je, da ljudje, ki izkusijo HARISUN MASAŽE, odhajajo od nas zadovoljni, radostni in srečni.

Maserja, ki opravljava masaže, sva zavestna univerzalnih zakonitosti delovanja energij. Zavedava se odgovornosti in svojega poslanstva, zato s svojim načinom življenja vsakodnevno skrbiva za svojo uravnoteženo psihofizično pripravljenost.